2012. december 16., vasárnap

Jövő év----Frissített

Szia, kedves Látogatóm!

A jövő év csapat felállását fogom firtatni. Ugye mindenki tudja, hogy a HRT nincs rajta a jövő évi nevezési listán? Ha nem, most elmondom. A kis spanyol csapatnak sajnos befellegzett, ami ahhoz vezet, hogy jövőre csak 11 csapat fog egymás ellen versenyezni.

Red Bull:
Pilótái nem változnak. Az első számú pilóta Sebastian Vettel, míg a másodszámú versenyző Mark Webber marad. 

Ferrari:
Sokan meglepődtek, hogy a fennállás nem változik. Fernando Alonso mint első számú pilóta, és másodszámú társa,  a brazil Felipe Massa.

Lotus:
Nos, a Lotus egyenlőre nem választott csapattársat Kimi Räikkönen mellé. Szerintem Heikki Kovalainen jó választás a finn pilóta mellé, azonban sokan Romain Grosjean-t találnák megfelelőnek.Romain Grosjean lett a befutó.

McLaren:
Igazán meglepő módon nem a szokásos Lewis-Jenson párost láthatjuk a McLaren autóiban, hanem egy annál újabb (nem biztos, hogy jobb) párost láthatunk. Jenson Button csapattársa nem más mint a mexikói fiatal, de tehetséges Sergio Pérez.

Mercedes:
Visszavonult a hétszeres világbajnok Michael Schumacher, így felszabadult egy hely a Mercedes csapatnál. Nico Rosberg maradt a helyén, nem vándorolt. Ám, Lewis Hamilton új élményt akart kipróbálni, kihívást keresett, ezért átpártolt a Mercedes-hez 2013-ra. 

Sauber:
Sokak bánatára Kamui Kobayashi távozik a Sauber istállótól. Helyére érkezik Esteban Gutiérrez mint másodszámú pilóta. Nico Hülkenberg is távozott a Force India istállótól, átpártolt a Sauber csapathoz.

Force India:
Jelenleg nincs információnk arról, hogy kik lesznek a csapat pilótái 2013-ban. Amint megtudok valamit feltétlen kiteszem.

Williams:
Bruno Senna sajnos távozott a Williams csapattól. Személyes véleményem az, hogy Bruno jobb pilóta mint Pastor. Erre kit tartanak meg? Akinek több pénze van... Nevetséges, mégis ez megy mindenhol a világon... Pastor (pénzeszsák) Maldonado mellé a tehetséges finn Valtteri Bottas-t választották. 

Torro Rosso:
Nem változik. Jean Éric Vergne és Daniel Ricciardo képviselik a csapatot jövőre is.

Caterham:
Egy biztos pontja, pontosabban embere van a Caterham csapatnak, aki nem más mint Charles Pic. A másik pilóta egyenlőre ismeretlen.

Marussia:
Az 2013-as szezon sereghajtója a Marussia csapat lesz, vélhetően. Pilótai, Timo Glock, és egy személy kinek kilétét egyenlőre a jótékony(?) homály fedi. A Marrusia F1 Team felfedte a csapattárs kilétét, aki nem más mint Max Chilton.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése